Jump to content

Problem with printcore AA 0.8-Posible bug in Cura


Recommended Posts

Posted · Problem with printcore AA 0.8-Posible bug in Cura

Hi! 

 

Printing a few parts with AA0.8 and some of the walls are messy. Have printed a few prototypes and everyone got the same problem on the side. Using the extra fast profile for the 0.3mm layer.

 

I think it is the travel move that makes the problem with a nozzle that's leaking. Combing is set to not in the outer surface but when I inspect the Gcode I can see travel in the outer surface. Is cura so dumb that it thinks that I am still using a nozzle that's is 0.4 and it's ok to travel so close?

IMG_20220509_113338.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Like
        • 2 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...