Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Ultimaker Cura 5.0.0 stuck at Loading preferences...


par
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · Ultimaker Cura 5.0.0 stuck at Loading preferences...

Hi,

 

My Ultimaker Cura 5.0.0 for Windows do not boot and is stuck at Loading preference forever. Does anybody have a fix for this problem?

 

Thanks in advance

image.jpeg

cura.log

Edited by par
Adding log file
  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Ultimaker Cura 5.0.0 stuck at Loading preferences...

    I do see some issues with your preferences file. You could try removing that. It's located in your %appdata% folder

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 13 replies
    ×
    ×
    • Create New...