Jump to content

Can't reply to posts on Ultimaker Google Group


approx

Recommended Posts

Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group

Hi,

I recently joined the google groups for Ultimaker, but I can't seem to post to it. Do others have this issue as well? I tried the option of replying to emails, but got a bounce message saying:

"We're writing to let you know that the group you tried to contact (ultimaker) may not exist, or you may not have permission to post messages to the group. A few more details on why you weren't able to post:

* You might have spelled or formatted the group name incorrectly.

* The owner of the group may have removed this group.

* You may need to join the group before receiving permission to post.

* This group may not be open to posting."

How do I go about getting permission to post to Ultimaker Google group?

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group
    I always reply from the groups site:

    http://groups.google.com/group/ultimaker/

    seems to work.

    I can view that page, but it does not give me options to reply. I am part of other google groups as well, where I can see a Post Reply icon in Red, but not in the ultimaker google group. i will perhaps send an email to support@utlimaker and ask them to give me permissions..

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group

    I can see that you (or somebody else named 'approx') joined the group 4 days ago but that "posting" for you is set to "none" insead of the "allowed" setting that most people have. There are a number of others that have joined in the last couple weeks like that, too. I don't see anyway to change that setting, though.. WTH, google?

    I'll poke around with it some more. I seem to have all the right privs to manage/approve members but google is saying there aren't any new members to approve..

    Is it sending you emails when people post?

    edit: try posting now.. Better?

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group
    I can see that you (or somebody else named 'approx') joined the group 4 days ago but that "posting" for you is set to "none" insead of the "allowed" setting that most people have. There are a number of others that have joined in the last couple weeks like that, too. I don't see anyway to change that setting, though.. WTH, google?

    I'll poke around with it some more. I seem to have all the right privs to manage/approve members but google is saying there aren't any new members to approve..

    Is it sending you emails when people post?

    edit: try posting now.. Better?

    Yes I can see the option to post now!! Not sure if you did something or did ultimaker support did something (as I sent them an email yesterday).. but thanks :)

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group
    Yes I can see the option to post now!!

    Great!

    It's been so long since I was a new user that I've forgotten what the process looks like.. When you signed up for the group, did you get an email, saying that you had to click a link or do something? I'm just wondering what the process is and how things can be made smoother for new users...

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group
    Yes I can see the option to post now!!

    Great!

    It's been so long since I was a new user that I've forgotten what the process looks like.. When you signed up for the group, did you get an email, saying that you had to click a link or do something? I'm just wondering what the process is and how things can be made smoother for new users...

    No, I didn't get an email to click on something.. there should be a way to give post permissions by default to all new users that sign up..

    or mabye it is an anti-spam feature where users have to click something to be allowed to post...who knows..

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Can't reply to posts on Ultimaker Google Group
    Yes I can see the option to post now!!

    Great!

    It's been so long since I was a new user that I've forgotten what the process looks like.. When you signed up for the group, did you get an email, saying that you had to click a link or do something? I'm just wondering what the process is and how things can be made smoother for new users...

    No, I didn't get an email to click on something.. there should be a way to give post permissions by default to all new users that sign up..

    Don't really want to do that - it encourages the spammers.. :(

     

    or mabye it is an anti-spam feature where users have to click something to be allowed to post...who knows..

    It should be obvious for new users so I suspect something is broken. I had to switch back to the old groups format to enable posting for you - googles "new and improved" format seems to be missing a bunch of admin features. :roll:

    I reported the weirdness to google. No idea if they'll fix it, though...

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 7 replies
      • S-Line Firmware 8.3.0 was released Nov. 20th on the "Latest" firmware branch.
        (Sorry, was out of office when this released)

        This update is for...
        All UltiMaker S series  
        New features
         
        Temperature status. During print preparation, the temperatures of the print cores and build plate will be shown on the display. This gives a better indication of the progress and remaining wait time. Save log files in paused state. It is now possible to save the printer's log files to USB if the currently active print job is paused. Previously, the Dump logs to USB option was only enabled if the printer was in idle state. Confirm print removal via Digital Factory. If the printer is connected to the Digital Factory, it is now possible to confirm the removal of a previous print job via the Digital Factory interface. This is useful in situations where the build plate is clear, but the operator forgot to select Confirm removal on the printer’s display. Visit this page for more information about this feature.
          • Like
        • 0 replies
    ×
    ×
    • Create New...