Jump to content
Sign in to follow this  
maarten-kip

3D model only partially printing

Recommended Posts

Posted · 3D model only partially printing

Hi There,

My name is Maarten and i am new to this community. I hope some one can help me. A 3D model is printing only partially on my Ultimaker original. I tried all Fix Horrible options. I tried to repair the model in netfabb and sliced in Cura. The model was not made by me and looks okay in Blender. When i go to layer view in Cura the model shows 20% fill only in certain parts of the model and shows walls in the other part. Only these walls won't print. I hope some one knows how to get a coherent 3D model for printing.

Thanks in advance for your response,

Kind regards,

Maarten

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 86 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!