Jump to content
Edel

frist time a print with ulti quality - MSG on Display?

Recommended Posts

Posted · frist time a print with ulti quality - MSG on Display?

hi

i made today my frist file in cura with ulti quality and wanted to print with ulti quality :)

After i put the sd card in the ultimaker this msg pop up:

This file will overide machine setting with setting form the silcer.

What does does this mean? is this a new firmware? or do i have problems now with other qualitys?

Edel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · frist time a print with ulti quality - MSG on Display?

If you didn't change Gcode-flavour in cura this likely means that the file got corrupted when you saved it to the card (this happened to me yesterday). Try re-saving the file and make sure you eject the card before removing it from your computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · frist time a print with ulti quality - MSG on Display?

No i just didnt use as learner The expert mode

And how do I install a firmware update ?

I know this for the old makerbot, that this was nearly the same way like this msg now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · frist time a print with ulti quality - MSG on Display?

"No i just didnt use as learner The expert mode"

Sorry, I don't understand what you mean?

This has nothing to do with the firmware. But, if you want to update the firmware you do that via "Machine -> Install default firmware".

Try re-saving the file to the SD-card and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · frist time a print with ulti quality - MSG on Display?

"No i just didnt use as learner The expert mode"

Sorry, I don't understand what you mean?

This has nothing to do with the firmware. But, if you want to update the firmware you do that via "Machine -> Install default firmware".

Try re-saving the file to the SD-card and try again.

 

sorry this was a problem on my iphone with autocorrect, which i not saw on the small display.

No i just didnt use expert mode only the fast mode

And how do I install a firmware update ?

I know this form the old makerbot, that this was nearly the same way like this msg now

How can i post the GCODE or the file? it was only the small robot, nothing important :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...