Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
martin-garst

Cura 2.4 Beta not starting!

Recommended Posts

I noticed 2.4 is very sensitive to errors in machine setup. I changed the startup code of a custom machine and made a typo. Had one space in the start code on the wrong place. When I started cura did not just ignore that machine but started like a new install with no machine at all....

After correction the custom machine .Json all was fine again :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed 2.4 is very sensitive to errors in machine setup. I changed the startup code of a custom machine and made a typo. Had one space in the start code on the wrong place. When I started cura did not just ignore that machine but started like a new install with no machine at all....

After correction the custom machine .Json  all was fine again :)

 

Hi, I tried also version 2.3.1 with same problems. My english is not the best, how do you made a typo, and what is a typo? And a space in the start code? ??? Are you a (the) developer of cura???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

[[Template core/front/global/_customFooter does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!