Jump to content
Jakeddesign

Cura Connect Shows Wrong Info

Recommended Posts

Posted (edited) · Cura Connect Shows Wrong Info

For some reason, cura connect (Show Print Jobs) is showing not only the wrong print job, but a job that I did about a week ago.  I figured after a few reboots it would go away.  I even cleared my browser cookies/cache just in case.  Does anyone know how to get this to reset?

 

UM3, Cura 3, Google Chrome, WiFi printing

image.thumb.png.7206138813f27975c00ebc8c29268706.png

 

Edit: Just to clarify, this is the "Show Print Jobs" on the webpage using google chrome.  the Windows 10 desktop app Cura 3.2 shows the correct information.

Edited by Jakeddesign

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Survey: Understanding your workflow
      Interact with future concepts and aim to collect your feedback and opinion. In particular, if this would/could be a welcome addition to your 3D printing workflow. Interested?
      • 0 replies
    • Coronavirus: Let's do our part
      Through this post I would like to further explain what we are doing, and what you could be doing. 
      Our efforts consist of 2 layers. First; connect medical institutions and hospitals to (local) 3D Printing hubs to help them print parts of which a 3D model already exists. And second, contribute to design the necessary part and then have it printed via a (local) 3D printing hub. Experts are available from within Ultimaker and from within our network of 3D printing experts.
        • Like
      • 46 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!