Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Issues with PVA Support


Abdu
 Share

Recommended Posts

Posted · Issues with PVA Support



Hi.

 

I have been facing this issues since some time now. The PVA Support material does not print well. I Store the PVA in sealed bag when not in use, also, i have just opened this filament maybe a week back. When i use the same spool on my UMS5, it supports really well. I really need some help in sorting this out.

 

The support seems to underextrude at some layers, but then it fixes itself on other layers.

 

Would really appreciate some help from the community.

 

Thank

Abdu




38349a9a-69bf-4089-9e26-48ad7ddcd87a.thumb.jpg.1b3780337a50d9d116ea1a65cbdf7817.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...