Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

U2E+ makes a strange noise


Hero_s
 Share

Recommended Posts

Posted · U2E+ makes a strange noise

 

 

Hi, it is not a problem yet because the prints are still coming out great but our U2E+ is making a strange «grinding» noise when traveling to the x direction. Here's a video of how it sounds. Although I oiled the axles a lot to try to get rid of the sound, it is still here. 

 

Any clue on why it makes that and how to resolve to problem?

 

Thank you! :)

 

 

Sandrine

  • Link to post
    Share on other sites

    • 1 year later...

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...