Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura 4.0 - Arrange all models fails


sn2006gy
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura 4.0 - Arrange all models fails

In 3.x I could add a few parts and click "Auto arrange" and they would fit on my build plate.  In cura 4 when i import multiple parts, 1 part is on the vitual build plate but the other parts are off screen and i have to zoom out to see them.  clicking "arrange all models" fails with a warning it couldn't arrange them yet if i drag them in and put them on the virtual build plate they fit ok.  Is this a known issue or something i can tweak?  small build plate (marker select mini v2) but worked in prior versions.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...