Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
  • Sign Up
RyanDavidson89

S5 Not displaying digital factory code

Recommended Posts

Posted · S5 Not displaying digital factory code

When i press the "connect" button the the S5 LCD the button changes to the loading screen for less than half a second then changes back to "connect" without showing the code.

Weird thing is the first time i did this (when digital factory was first released) it worked and i was able to add the printer and print over cloud. 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code

Hi,

 

Can you extract the printer logs to a USB drive and upload them here or share them with me privately?

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code

Same problem here - can we please get a reply with a possible fix?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code
39 minutes ago, studiohaala said:

Same problem here - can we please get a reply with a possible fix?

 

Thanks


Download your log files to USB and send them to @ctbeke or upload them in this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code
On 7/10/2020 at 7:25 PM, ctbeke said:

Hi,

 

Can you extract the printer logs to a USB drive and upload them here or share them with me privately?

 

Chris

 

Log Files.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code

Hi,

 

From the logging I think that somehow the network stack on the printer got confused and started reporting an invalid IP address. Usually this is fixed by restarting the printer or resetting the local data (in the settings menu).

 

Chris

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code
On 7/20/2020 at 11:18 PM, ctbeke said:

Hi,

 

From the logging I think that somehow the network stack on the printer got confused and started reporting an invalid IP address. Usually this is fixed by restarting the printer or resetting the local data (in the settings menu).

 

Chris

Hi Chris,

 

Looks like the firmware update yesterday fixed it somehow.

 

Cheers

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code
On 7/16/2020 at 2:00 PM, fbrc8-erin said:


Download your log files to USB and send them to @ctbeke or upload them in this thread.

 

Attached is a zip file with the logs. I updated the firmware, but I'm still not able to connect to the digital factory. code on S5 won't show. Thank you for your help :)

 

 

logfiles.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · S5 Not displaying digital factory code
2 hours ago, studiohaala said:

 

Attached is a zip file with the logs. I updated the firmware, but I'm still not able to connect to the digital factory. code on S5 won't show. Thank you for your help 🙂

 

 

logfiles.zip 153.34 kB · 0 downloads

 

The logs contain the following line of interest:

 

ERR - stardust:144 - WebSocket error: gaierror(-2, 'Name or service not known')

 

A gaierror is thrown when a hostname is not valid during a DNS request. Is there anything in your local network that might influence DNS routing? If not, a reboot or factory reset of the printer might solve it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...