Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Recommended Posts

Posted · set up gaat fout

Goedendag,

Mijn Ultimaker 3 liep vast tijdens het printen. De print onderbroken. Filament er uit gehaald en proberen terug te zetten naar fabrieksinstellingen (set up uitgevoerd) Nu gaat alles goed tot de melding komt: remove all materials from the spool holder. waiting ..........

Na 6 uur geduldig wachten gaat die niet verder en kan ik er niks meer mee. Er zit dus geen Filament meer achter in en ook geen rest meer bij de printcore. Heeft iemand een idee? Ik had het bedrijf willen bellen waar we die gekocht hadden, maar die zijn helaas begin dit jaar failliet.

Hoop dat iemand een oplossing weet

 

gr

Ronald

ultimaker4.jpg

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · set up gaat fout

    Hi @HelpdeskFEHT, bedankt voor je bericht. Ik kan niet duidelijk opmaken vanuit je bericht wanneer je deze melding te zien krijgt, kun je dat toelichten? Ik denk als je al zo lang als 6 uur wacht dat je gerust de printer opnieuw aan en uit kan zetten. Wat gebeurt er dan? Alvast bedankt!

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · set up gaat fout
    5 minutes ago, SandervG said:

    Hi @HelpdeskFEHT, bedankt voor je bericht. Ik kan niet duidelijk opmaken vanuit je bericht wanneer je deze melding te zien krijgt, kun je dat toelichten? Ik denk als je al zo lang als 6 uur wacht dat je gerust de printer opnieuw aan en uit kan zetten. Wat gebeurt er dan? Alvast bedankt!

    Dank voor je bericht. Dit heb ik ook al meerdere keren gedaan, Dit bericht krijg ik bij een nieuwe set up (alsof je die voor het eerst gaat gebruiken)

    groet

    Ronald

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · set up gaat fout

    Dag Ronald, bedankt voor je bericht. Ik zal wat instructies met je delen via een DM waarmee je de firmware opnieuw kan installeren. Dit zal moeten helpen! 

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · set up gaat fout
    1 minute ago, SandervG said:

    Dag Ronald, bedankt voor je bericht. Ik zal wat instructies met je delen via een DM waarmee je de firmware opnieuw kan installeren. Dit zal moeten helpen! 

    OK Top, hoop dat het gaat lukken

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Ultimaker turns 10: A look back
        Ultimaker is turning 10 years old and that means it is story telling time! We'll explore 2010-2014, traveling through the evolution of the business from the Protobox and Ultimaker Original, to the major leaps forward with the Ultimaker 2 and Ultimaker 3.
          • Like
        • 0 replies
      • Ultimaker Transformation Summit
        Visit our virtual showroom and learn more about the Ultimaker ecosystem!
        • 14 replies
      • New here? Register your Ultimaker for free 3D printer onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 4 replies
    ×
    ×
    • Create New...