Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
SteveVdb

Ultimaker2 schade opgelopen ?

Recommended Posts

Hallo,

Ik heb vorige week een Ultimaker2 gekocht via reichelt.nl, die ik vandaag heb ontvangen. Na het uitpakken volgens de stappen in de manual stel ik vast dat mijn Ultimaker2 niet perfect op de tafel staat maar redelijk wat wiebelt als je op de linker bovenhoek duwt. De linker benedenhoek langs de achterzijde ziet er ook maar raar uit (zie foto). Ik stel mij dus de vraag of dit normaal is. Verder heb ik nog niets getest ik wil eerst zekerheid of mijn Ultimaker2 geen schade heeft opgelopen (bv. tijdens het transport).

ultimaker2_img1.png

Groeten,

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet het niet maar is het de gewoonte dat het een paar dagen kan duren vooraleer de support service reageert ? Zelfs op een direct bericht aan een teamlid van Ultimaker (SandervG) krijg ik geen reactie. Bij Reichelt hetzelfde verhaal ook geen reactie. Ik begin het zo stilletjes aan beu te worden, ik had mij nochtans zo verheugt om met de Ultimaker2 aan de slag te kunnen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag Steve,

Ik heb je net een bericht terug gestuurd.

Je had je bericht gisteren tegen 6u gestuurd, en gezien de druk van die dag en vandaag was ik er nog niet aan toe gekomen direct te reageren. Mijn excuus, maar de volgende dag is hopelijk zo slecht nog niet.

Natuurlijk begrijp ik dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt met je Ultimaker, en hoewel je voor de directe oplossing van je frame je de technische support afdeling nodig hebt, kan ik je wel vertellen dat dit je niet direct er van hoeft te weerhouden om je Ultimaker voor nu te gebruiken.

Ik zal hier aan de technische afdeling vragen zo snel mogelijk bij je terug te komen, maar mocht je van dit weekend toch al aan de gang gaan laat je vooral niet tegen houden.

Alvast bedankt, en een fijn weekend.

Edited by Guest
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn excuses mocht ik wat opdringerig overgekomen zijn.

Normaal wou ik dit weekend wat 3D printen maar wie weet duiken er nog problemen op te wijten aan de huidige schade. Om mijn garantie te behouden ga ik het voorlopig laten zoals het is en wachten op een reactie van support.

In ieder geval bedankt voor uw reactie en een fijn weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag Steve,

Bedankt voor je reactie.

Uit ervaring heb ik geleerd dat het enige wat kan voorkomen is dat het bed-levelen lastiger gaat, als hij volledig 'offset' is. Maar wellicht valt het mee.

Als dat niet is, kun je de Ultimaker 'gewoon' gebruiken, en zal hij misschien wat schommelen op je bureau.

Bij deze mag je van mij dit weekend beginnen met 3D printen en zal ik technical support inlichten dat ik je dit heb verteld, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Hopelijk verzacht dit de pijn wat, en kunnen we na het weekend zo snel mogelijk naar een oplossing werken.

Zou je zo vriendelijk willen zijn in een DM je ticket-ID te sturen, dan kan ik je ticket opsporen en een notificatie erbij plaatsen.

Alvast bedankt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Our picks

  • How to 3D print with reinforced engineering materials
   Ultimaker is hosting a webinar where we explain how you can achieve and maintain a high print success rate using these new reinforced engineering materials. Learn from Ultimaker's Product Manager of Materials and top chemical engineer Bart van As how you can take your 3D printing to that next level.
   • 2 replies
  • "Back To The Future" using Generative Design & Investment Casting
   Designing for light-weight parts is becoming more important, and I’m a firm believer in the need to produce lighter weight, less over-engineered parts for the future. This is for sustainability reasons because we need to be using less raw materials and, in things like transportation, it impacts the energy usage of the product during it’s service life.
    • Like
   • 12 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!