Jump to content
Sunrider

Weird kind of under extrusion

Recommended Posts

Posted · Weird kind of under extrusion

So this problem actually seems to occur in every print, im wondering why its happening 

15697932903513900432187596468541.jpg

15697933183277427008299230519970.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Weird kind of under extrusion

There are tons of reasons why you get such a result, but without more information it will be hard to give good advises.

 

Some hints:

  • too fast
  • too cold
  • feeder slipping
  • TFM coupler in case you have one
  • Bowden tube in case you have one
  • bad filament quality
  • non consistent filament diameter
  • ....

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Weird kind of under extrusion

Update : ok so i just cleaned the nozzle , refeeded de filament and ive loosen the extruder knob also. Tried printing the exact same print and its got the same extrusion problem on the exact same height. 

Any thoughts  ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!