Jump to content
ewanoss9

Ultimaker S5 Startup Problem

Recommended Posts

Posted · Ultimaker S5 Startup Problem

Hello,

 

I've been using my S5 for a few weeks now, doing small quick prints which have come out just fine. Last week i had a problem of material grinding, but the wonderful people on here helped me sort it!

I have a rather unusual problem that's cropped up now..i switch the printer on and the screen flashes a few times as do the lights, then it says 'Ultimaker' for a split second then it stays as a blank black (but visibly still on) screen.  I've tried unplugging and plugging in again but i still have the same issue.

What do you think this issue is? I thought it could be the printer reacting to a firmware update but i haven't updated it recently.

 

Hope you can help,

 

Ewan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 Startup Problem

How long have you waited till turning it off? Cause it is a normal startup routine. So maybe you are just oo quick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!