Jump to content
LePaul

Forum loading problems?

Recommended Posts

Posted · Forum loading problems?

I am seeing the blue circle go around and around when at the main Forum page and select a category to enter.

Troubles?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

There were a few troubles this afternoon but they were very quickly resolved.

Are you still experiencing it at this moment?

Perhaps delete your cache if it is persistent?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

I've had that since the new forum was launched. No idea what causes it. Sometimes it goes away for a while after a restart of Firefox but it always returns soon enough.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

What browser do you use?

Will it crash or endlessly load?

Does it still respond to other commands, like entering a new topic?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

Are you still experiencing it at this moment?

 

Me too... :(

My favourite "topic" view gives me a 404...

https://ultimaker.com/en/community?topics=1&sort=latest&type=all

...and a click on the "Topic"-Button (from Category view) shows the blue circle forever...

(...until the browser is closed...)

(i tried it with Firefox 41.0.2 and IE 11)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

you cursed me, now I have it too! :p

 

Sander, perhaps delete your cache if it is persistent? :)

I run CCleaner every few days, since I accumulate a lot of temp files during the week.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

 

Are you still experiencing it at this moment?

 

Me too... :(

My favourite "topic" view gives me a 404...

https://ultimaker.com/en/community?topics=1&sort=latest&type=all'>https://ultimaker.com/en/community?topics=1&sort=latest&type=all'>https://ultimaker.com/en/community?topics=1&sort=latest&type=all'>https://ultimaker.com/en/community?topics=1&sort=latest&type=all

...and a click on the "Topic"-Button (from Category view) shows the blue circle forever...

(...until the browser is closed...)

(i tried it with Firefox 41.0.2 and IE 11)

 

Seems it doesn't work anymore. I changed my link to https://ultimaker.com/en/community with the settings saved it's the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

There seems to be a problem with the selection within the category. When you select the catagory and call it up in a separate tab, it shows "404 not found". Stripping all tekst in the URL starting with the question-mark gives a decent list of subjects. Any selection from the "Latest", "All Topics" shows the "404 Not found" message.

So probably nothing wrong with the Firefox cache. Most likely its the forum server's software:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

I also have a lot of problems visiting the site, and get a lot of 404's

and when I click a page I get an eternal spinning sign, and it never loads :(

fix it please :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

We compiled a list of where the bugs occur and the dev's will look into it.

During the day it will hopefully be fixed, thank you guys. I'll keep you updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

Looks like we are back on track!

Let me know if you still notice any oddities.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Forum loading problems?

So far so good today.

I'm glad it wasn't just me! Here at the University we have many fiber optic connections to the Internet so I am spoiled.....used to things loading instantly. (I wish I could say the same for my home internet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!