Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

general forum feedback


Recommended Posts

Posted · general forum feedback

Not entirely, though I use notifications from the bell and they SOMETIMES point me to the last unread post, sometimes top of the page, sometimes bottom.

Also they stay in unread topics even though I read them

  • Link to post
    Share on other sites
    • Replies 1.6k
    • Created
    • Last Reply

    Top Posters In This Topic

    Top Posters In This Topic

    Posted Images

    Posted (edited) · general forum feedback

    @SandervG: Any ETA when the 'unread-button-leads-to-second-last-page' bug will be fixed?

    Edit: it looks as if the 'first unread' position is not updated anymore for a lot of threads. The unread feature turned useless...

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    I am still missing some notifications of topics that I am following.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Care to share which? Do you see like a pattern on time or something? Like at a certain moment there were no notifications or ..? Thanks!

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    It was This one.

    I haven't had much time to spend on the forum lately so I don't know how many I'm missing. At the moment I'm just have quick looks and the community page but in this case I just happened to look and the new unread posts in the forum and saw it. I had other notifications around the same time that this post was entered.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    when i want to add an image to a reply, the last (13) photo's of my album are not visible. Hovering over the empty space lights up a faded blue square with the text, so I have to remember the name or number of the photo to select something.

    Safari 9.0.3

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Thanks, I had that too the other day.

    A weird work around for me was to scroll down really fast, before it loads..

    Even though it may save you time it is a pretty weird work around :p

    @Labern, I'll pass this info on to our devs. Maybe they can detect something.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Coming to this post from the bell (showing 5 unread) did not take me to the unread but the top of the page #47. Scrolling down the unread line was not displayed either.

    -also-

    Bell was showing 1 unread for this post, and it took me to page #3 (currently at 4 pages) and when going to the 4th page no unread notification.

    https://ultimaker.com/en/community/20017-community-contest-win-an-extrusion-upgrade?page=3#unread

    -but the bell link to this post showing 1 new unread, worked perfect.

    https://ultimaker.com/en/community/18879-sharing-some-exciting-news-the-ultimaker-2?page=11#unread

    Edited by Guest
    • Like 1
    Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Recently, when posting to a thread, possibly triggered by previewing, I get the "do you want to leave this page" dialog as if I was leaving the page and might loose my changes. Yet the comment is posted successfully. This did not happen before.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Today, my bell shows zero new posts in "post you latest print" for the past 18hours. (I only know that because I did not clear it yesterday) BUT there have been at least 2 new posts these since 4-15 11:37am EDT (current local time 4-16 7:37am EDT)

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Notifications keep sending me to the top of this page:

    https://ultimaker.com/en/community/20018-upgrade-your-ultimaker-2-with-the-extrusion-upgrade?page=9#unread

    also, when inserting images into a post can we have 2 things?

    -multi upload in a post(I know it works from albums, but pretty please also in posts?)

    -multi insert into post, now I have to click image, select album, search picture, remember which I already did, insert, each time.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    How are upload and insert different, as they both add multiple images in a post?

    Good points though.

    Do all notifications send you to that page, or just those concerning that post?

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    This one also just send me to the top of the page.

    Not sure what you mean with your first question?

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    You suggested to have two things build, upload and insert multiple images.

    Oh.. I think I just got it.

    You mean multiple upload in your album.. and multiple insert in a post. Right?

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    You suggested to have two things build, upload and insert multiple images.

    Oh.. I think I just got it.

    You mean multiple upload in your album.. and multiple insert in a post. Right?

     

    Yeah,

    Multiple upload is available when you go to your albums etc, but when I'm drafting a post I have to upload 1 at time.

    And when I want to add multiple pictures in a post(which are already uploaded), I have to do that for each picture.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Unfortunately, yesterday's offline period was not used to fix the jump-not-to-the-last-unread-post-when-clicking-on-unread-button bug.

    @SandervG: Or am I really the only one having this problem? Then please tell me. I'm on Win8.1/Firefox 45.0.2.

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Unfortunately, yesterday's offline period was not used to fix the jump-not-to-the-last-unread-post-when-clicking-on-unread-button bug.

    @SandervG: Or am I really the only one having this problem? Then please tell me. I'm on Win8.1/Firefox 45.0.2.

     

    Nope, I definately get that too. Win7/Chrome 48.0.2564.103. But I think I get it on OSX/Safari also.

    • Like 1
    Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Ah thanks. So good to know I'm not going mad, or at least not that mad... ;)

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Same here, no jump to unread, no line of unread displayed when I scroll down to the posts I have not seen.

    Also seems like it's very slow again.

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    I don't think the speed can be affected by the latest launch.

    What do you think of the latest improvements to the menu?

    With the new menu you can access various manuals in just 2 or 3 clicks instead of over 5 in the previous version. The tips & tricks resource repository will be filled with more interesting content that can help you get the most out of your Ultimaker. If you have any input from your expertise feel free to let me know :)

    Next we will focus on some fixes to the forums, like the ones just mentioned!

    Thank you!

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Next we will focus on some fixes to the forums, like the ones just mentioned!

    Thank you!

     

    That would be great as the 'unread' link due to your post just brought me to page 47 instead of 48...

  • Link to post
    Share on other sites
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • Our picks

      • Ultimaker Transformation Summit

        On April 20 - April 23 we will host the Ultimaker Transformation Summit. Come talk to us via Live chat and get inspired by any of our relevant presentations!
        • 6 replies
      • New here? Register your Ultimaker for free 3D printer onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 0 replies
    ×
    ×
    • Create New...